fbpx Skip to main content
Nyheter

Snabbaste vägen till Elitloppet

By 13 mars, 2024mars 20th, 2024No Comments

Upptäck Elitloppet 2024 med Västflyg – din direktbiljett till hjärtat av travfesten!

Planerar du att bevittna travsport på absolut världsklassnivå? Följ med oss på en resa till Elitloppet 2024 på Solvalla, där de allra bästa hästarna och kuskarna gör upp om titeln.

Västflyg gör din resa till Solvalla enklare än någonsin. Välj bland våra avgångar från Trollhättan Vänersborgs flygplats på torsdagen eller fredag eftermiddag och landa 55 minuter senare redo att njuta av helgens festligheter. Efter söndagens final i Elitloppet väntar ditt flyg hem klockan 19.00 från Bromma flygplats, beläget bara en kort promenad från Solvalla.

Västflyg är än en gång är ditt förstahandsval för en smidig och komfortabel resa till och från den klassiska Elitloppshelgen. I år rivstartade det när Solvallas sportchef Anders Malmrot avslöjade att Prix d’Amérique-vinnaren, Idao de Tillard – erkänd som världens bästa travhäst – tackat ja till inbjudan och tar den första åtråvärda platsen i Elitloppet den sista söndagen i maj. Förväntningarna är skyhöga och vi ser fram emot en spektakulär trav- och folkfest på huvudstadsbanan.