Kundlöfte och miljö

Kundlöfte och miljö

Din tid är värdefull

Mindre restid och mer omtanke med lokalflyg mellan Trollhättan och Bromma

Västflyg vill med flygsatsningen bidra till en viktig del av infrastrukturen genom att erbjuda tidseffektiva och därmed kostnadseffektiva resor, genom färre hotellnätter och mindre förlorad tid på arbetet.

Det lokalt förankrade bolaget ger goda möjligheter till att anpassa tidtabell och turtäthet till kundernas önskemål så att det optimerar nyttan för kunderna. Initialt är det fokus på linjen mellan Trollhättan- Vänersborg och Stockholm. Vår ambition är att addera fler destinationer längre fram.

För en förbättrad och mer hållbar infrastruktur.

Vår vision är att ligga i framkant gällande miljökrav genom att stegvis göra en nedtrappning av utsläppen. Målet är att i framtiden kunna erbjuda ett fossilfritt flyg så snart det är tekniskt möjligt.

Affärsresande

Flyget kan ge möjlighet till invånare som har arbete/uppdrag i Stockholm att kunna bo kvar i regionen samt att företag i regionen kan ha anställda som bor i Stockholm.

Privata resenärer

Privatpersoner kommer att erbjudas goda förbindelser till och från regionen, detta kommer också att gynna den lokala turistnäringen.

Västflyg’s vision – Ett hållbart flyg från Trollhättan-Vänersborgs Flygplats för att lyfta regionen

Flygresor förkortar restiden avsevärt och skapar därmed förutsättningar för livskraftiga företag, arbetstillfällen och ett hållbart samhälle även långt utanför Stockholm. Genom Västflyg stärks regionen. Vi ger en högkvalitativ och nära kundupplevelse för våra resenärer.

Vill du veta mer?

Håll dig uppdaterad – Gör en intresseanmälan till vårt nyhetsbrev här.

Genom att fylla i en intresseanmälan får du information om när vi kommer igång med flygningar och har dessutom möjlighet att bli en av dem första resenärerna på Västflyg