Gruppbokningar med Västflyg

Västflyg erbjuder speciella gruppriser om du planerar att resa som en del av en grupp på 8 eller fler passagerare, till exempel för idrottsföreningar eller företagsevenemang.

Vårt engagerade team väntar på att hjälpa dig, för att säkerställa att all stress tas bort helt och hållet från processen. Vårt team kommer att koordinera dina gruppflygbokningar så att du kan luta dig tillbaka och njuta av gruppresor utan krångel.

Skicka din förfrågan om gruppbiljett till info@vastflyg.se och ange datumen ni önskar att resa, vilken avgång och antalet passagerare. Vi återkommer så snart som möjligt.

Fördelarna med en gruppbokning

  • Flexibla resevillkor och betalningsplaner
  • Möjligheten att kunna göra ändringar i namnlistan fram till den tidpunkt då biljetterna utfärdas
  • Ett incheckat bagage på upp till 20 kg i vikt ingår för varje gruppresenär, tillsammans med ett kabinbagage
  • En gruppbokning säkerställer att hela gruppen reser på samma flyg och med biljetter till samma pris

Grupper på mindre än 8 personer

Om du reser som en del av en grupp på färre än 8 personer kan du köpa dina flygbiljetter direkt via vår hemsida för högst 7 personer åt gången. Du behöver namnen på alla resenärer i ditt sällskap, och bokningen måste betalas i sin helhet vid den tidpunkt då du gör bokningen. Villkoren för eventuella ändringar av din bokning, eller för en fullständig avbokning, beror på vilken biljettyp du köper.

Incheckning

Vi rekommenderar att du anländer till flygplatsen i god tid i förväg, särskilt om din grupp reser med incheckat bagage. Du måste kunna uppvisa en giltig identitetshandling vid incheckningen.