Upplev Västsverige

Här har vi samlat lite information för resenärer som landar på Trollhättan-Vänersborgs flygplats. I Västsverige finns det många fina platser att besöka, gott om aktiviteter och fina övernattningsmöjligheter. Här har vi samlat lite tips på hotell och upplevelser som vi på Västflyg rekommenderar.

Vi vill att resan ska vara så enkel och skön som möjligt för er. Därför kan ni enkelt boka en hyrbil som väntar när ni landar på Trollhättan-Vänersborgs flygplats.

GO WEST FRÅN 895 KR

Stockholm till västkusten på 55 min

Visby till västkusten på 60 min

Boka nu

BOKA HYRBIL

Vi har fina erbjudanden på hyrbilar för våra resenärer.

Boka innan avresa så står bilen och väntar på dig.

Läs Mer

Hotell & aktiviteter på Västkusten

Hotell & aktiviteter i Dalsland

Golfresor & hotell i Trollhättan

Hotell & aktiviteter på Västkusten

Gullmarsstrand – En upplevelse i samarbete med Västflyg

Gullmarsstrand har tagit fram paket för Västflygs resenärer. Upplev året runt destinationen Gullmarsstrand i Fiskebäckskil på svenska västkusten. En kustort i Bohuslän med slingrande kullerstensgator, anrika kaptenshus & små hamnar.

Upplev aktiviteter såsom spa på pålar i havet, havskajak, klättring, golf, vinterbad, vandring och cykling samt salta bad. Vi bjuder på en WALKABOUT i denna deal –  en tipsrunda i den unika miljön. Här kan du njuta av fisk, skaldjur & gourmet på en vidsträckt brygga med service utöver det vanliga. Du kan också boka Sommarpaket, Vandringspaket, paket med padel och Golf- samt Gourmetpaket.

Boende och aktiviteter i Fjällbacka

Fjällbacka Turistinformation hyr ut sommarhus för alla behov. De har allt ifrån det lyxiga sommarhuset med stor tomt, egen
strand och brygga till den lilla stugan i med fågelliv som jublar i träden

Kusten utanför Bohuslän i Sverige är en av världens vackraste vildmarker. Fjällbacka turistinformation erbjuder en mängd aktiviteter så som; kräftfiske, sälsafari, turer ut till Väderöarna, Stand Up Paddle- och kajakuthyrning, golf, tennis och mycket mer.

För mer information om aktiviteter och boende besök Fjällbacka Turistinformations hemsida:

Hotell & aktiviteter i Dalsland

Baldersnäs Herrgård

Baldersnäs kombinerar charmen från sekelskiftet med dagens standard så att gästerna kan njuta av sin vistelse till fullo. Det finns gott om plats för avkoppling och inspiration. Fantastiska gemensamma utrymmen och matsalar i originell miljö, i kombination med moderna rum.

Boka rum på Baldersnäs Herrgård eller läs mer här:

Dalslandslresor 

Dalsland är det lilla landskapet med de stora upplevelserna. Dalslandsresor samarbetar med de flesta turistföretag i Dalsland och kan erbjuda färdiga paketlösningar med kanalbåtar, cykel, dressin, kanot och vandring.

Varför inte kombinera bra boende, läcker mat och kanalresa på Sveriges vackraste kanal, till ett kanalpaket. Vill du uppleva naturen, lugnet och glasklara vatten så har vi Dalslandsresor flera paket för dig.

Golfresor och Hotell i Trollhättan

Alberts Kök Hotell & Konferens

Välkomna till ett hus fyllt av mat och serviceglädje. Huvudbyggnaden är från 1856 och har genom vår försorg såväl bevarats som förnyats. Hos Alberts upplever du en miljö som är varm och inbjudande med Trollhättans skönaste läge. Här kan du blicka ut över fallen och Trollhättans stad samtidigt som du njuter av ett gott värdskap.

Alberts har tagit fram ett 3-dagars sommarpaket med 3-rätters middag och frukostbuffé – läs mer här.

För andra boendepaket besök Alberts hemsida:

Golfresa till Trollhättan – Hotel Kung Oscar

Bo på Clarion Collection Hotel Kung Oscar – perfekt när du vill ha närheten till riktigt fina golfbanor. Från hotellet i centrala Trollhättan har du fantastisk golf inom några mils räckhåll. Välj bland 3 golfbanor med olika karaktärer, alla med sina egna små utmaningar; Ekarnas GK, Koberg GK, Onsjö GK.

Ni väljer vilken av banorna ni vill spela på och hur många nätter ni vill stanna. Paketet kan bokas för 1-2 nätter, för varje natt ingår en greenfee.

Bokning och mer information:

Thorskogsslott – 35 min söder om Trollhättan

Thorskogs Slott är beläget i en underbar engelsk park, endast 30 minuter norr om Göteborg mellan Kungälv och Lilla Edet, längs med Göta Älv på Bohuslänssidan. Med tinnar och torn, vackra personligt inredda rum och salonger, värdskap i världsklass, utsökt mat, hänförande omgivningar och guldkant på tillvaron väntar en upplevelse utöver det vanliga.

Thorskogsslott anordnar vildmarksdagar, mordmysterier, choklad-, vin- eller champagneprovningar, lerduveskytte i skogsgläntan mm. De erbjuder även mysiga weekendpaket, storslagna fester och bröllop. Och för företaget erbjuder anordnar de kreativa event, konferenser och kick-offs.

Thorskogsslott har ett omtalat och prisbelönt jularrangemang för både privatpersoner och företag som startar upp redan i slutet av november.